NEDERLANDS  FRANCAIS

Transport

Bulkvervoer


De lading, daar draait het uiteindelijk allemaal om. Bij bulkvervoer komt er meer bij kijken dan de lading enkel te vervoeren van punt A naar punt B. Bij onze bulkkippers (van 58m³ tot 63m³) moeten we het product meestal in de silo van de klant blazen met onze eigen compressors. Deze compressors zijn allemaal van het type olievrije schroefcompressors, uitgerust met (afhankelijk van het type)
meerdere filters om de lucht zo zuiver mogelijk in de bulkkipper te sturen.

Reeds verschillende klanten hebben ons betrokken tijdens het bouwen van hun nieuwe silo installaties. Wij zorgen ervoor dat de lading in de beste omstandigheden bij de klant geleverd kan worden, op die manier bekomt elke partij het best mogelijke eindresultaat. Voor sommige producten hebben we ook volumekippers klaarstaan, voor daar waar belading niet mogelijk is met een bulkkipper.


Containervervoer


Kristotrans kan ook voor containervervoer een zeer valabele partner voor u zijn. Ook hier staan flexibiliteit en service op de eerste plaats. Vroeg, of laat, wij staan altijd klaar!

Wij kunnen verschillende types van containers vervoeren:
20 voet – 40 voet – 45 voet – 40 Highcube – tankcontainers.Tractie


Heeft uw bedrijf voor een korte of middellange termijn nood aan wat hulp voor het transport? Dan ben je bij Kristotrans aan het juiste adres! U kan ons als onderaannemer inzetten om je extra transport te vervoeren.

Neem contact met ons op en samen gaan we op zoek naar een oplossing op maat.

Tel: +32 (0)16 90 50 90
Fax: +32 (0)16 90 50 91

E-mail: info@kristotrans.be
Web: www.kristotrans.be